Jeg underviser i alle de emner, der står på hjemmesiden, som du kan se i menuen, m.m. som f.eks. julepynt & cup cakes.

For mig er det vigtigt at processen er glad og god, samt at mine kursister får en positiv oplevelse og en glæde ved at være kreativ.
Kun fantasien sætter grænser, og i mit verdens billede er denne grænseløs. Jeg arbejder ud fra at alt er tilladt, samt at alle mulige materialer kan anvendes, for præcis at finde det unikke udtryk, man ønsker i det produkt, det smykke, det maleri, den kreativitet man ønsker at skabe.
Så alle materialer kan bruges.
Gips, modellervoks, papir, udklip fra blade, kaffe, te og slik poser... Pyntet med alskens perler og pallietter, blad guld og glitter sølv...
Emner og temaer kan indeholde alt fra eventyrets historiefortælling, fra blomster til vilde dyr, musik og det der rør sig i de ydre omgivelser, samt i de indre følelser og fantasier.
For mig, handler arbejdet med kreativiteten primært i at kunne være fordybende og skabende, for i dette, for en stund, at lade sig forsvinde ind i en proces, et rum, der skaber den ro der giver glæde i sindet og sætter gang i fantasien.

Ved kurserne i smykke design og fremstilling arbejdes der gerne med sølv, samt sølv belagt med 22 karat guld, men også andre materialer som, ferskvandsperler, halvædelsten, læder og polyester snor og meget andet.
At se mulighederne i materialerne gør, at hvert enkelt smykke bliver unikt, og signalere at alt er tilladt, og kun fantasien sætter grænser.
På kurserne guider jeg og underviser i forskellige teknikker, så man opnår en bred forståelse for, både materialer og deres sammensætning, samt ikke mindst gør enhver bedre klædt på til, på egen hånd at kunne fremstille både armbånd, halskæder og øreringe,

Alt det praktiske:

Kurser og workshop kan i deres form tilrettelægges individuelt, så det passer præcis til jer og det behov i måtte have.
De kan afholdes over enkelte dage i en periode, eller samlede dage.
Og deltagerne kan være både grupper af børn/unge/voksne/ældre, men også eks.vis en gruppe ansatte, der søger inspiration til et evt. forestående projekt.

Jeg tilbyder ligeledes at indrette rum, der kunne ønskes have sit helt særlige og individuelle udtryk.

Prisen for de forskellige tilbud ligger indenfor fritids undervisnings taksten.
Derudover beregnes beløb for materialer samt kørsel.

Kontakt

Birgith Weber

mobil: 61388809
e-mail: birgith@weberdesign.dk